Wandpanelen en plinten

Flowing Art maakt wandpanelen die geschikt zijn voor zowel badkamer en toilet als ook voor toepassing in de keuken als spatwand, of als decoratie aan de muur in de woonkamer. De wandpanelen kunnen in dezelfde kleuren gemaakt worden als de gietvloer die u kiest; wel zo mooi als achterwand van uw closet in het toilet. Of in uw badkamer waar de kleuren van de gietvloer doorlopen op de wanden. 

Esthetisch en hygienisch; de wandpanelen worden geplaatst vòòrdat de gietvloer geïnstalleerd wordt. Naden en kieren vallen daardoor weg en u heeft geen  kitrand op de vloer.

De wandpanelen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar waardoor de kans op een verticale naad tussen de panelen klein is. 

De meest gangbare afmetingen die gebruikt worden in badkamer of toilet zijn 3.05m x 1.50m of 2.55m x 1.25m. Maar ook wandpanelen van 3.0m x 2.0m kunnen we toepassen. Het materiaal van dit wandpaneel is buigzaam waardoor het toch door een deuropening of raam past.

De verticale naden kunnen opgevuld worden met kit, transparant of  op kleur, zodat de panelen waterdicht tegen de achterwand zitten.

 

Plinten

De plinten die Flowing Art zelf produceert en aanbrengt worden gemaakt op kunststof wat bewerkt wordt met gietvloermateriaal. Voordeel: oersterk en onderhoudsvrij.

Dat kan bijvoorbeeld in dezelfde kleuren als de gekozen gietvloer of in een witte of zwarte uitvoering.

De plinten worden door ons op de hoogte gezaagd die u wilt en ook door ons ter plaatse op maat gezaagd en geplaatst. Daarna wordt de gietvloer geïnstalleerd zodat ook hier net als bij de wandpanelen geen naden meer tussen gietvloer en plint ontstaan.

 

Kunst

Wandpanelen kunnen ook als kunst aan de muur worden toegepast. We kunnen bijvoorbeeld een door u gekozen afbeelding op de gewenste afmeting laten drukken en deze dan voorzien van een hoogglanslaag.