Groothandel

Flowing Art heeft jarenlange ervaring met het aanleggen van polyurethaan gietvloeren. Door de jaren heen heeft Jaap Blokhuis steeds de samenstelling van de gebruikte producten en technieken bijgeschaafd. Flowing Art is erg innovatief in de ontwikkeling van nieuwe producten die niet alleen erg duurzaam, mooi en decoratief zijn, maar ook vrijwel geen milieubelasting hebben.

Applicateurs van gietvloeren kunnen gebruik maken van onze jarenlange ervaring en de benodigde producten bij ons afnemen. Daarbij kun je denken aan de primer, polyurethaan, afwerklaag, etc.

 

Boomstamtafels

Boomstamtafels zijn tegenwoordig een grote trend. Voor een betere duurzaamheid en hygiëne is het verstandig zo'n tafel te voorzien van een afwerklaag.

Speciaal voor deze toepassing ontwikkelden we een flexibele epoxy. Deze zorgt voor een mooie glanzende afwerking en garandeert het behoud van uw tafel.

Meubelmakers die boomstamtafels maken of tafels van andere soorten oud hout, zoals dragline schotten, kunnen de grondstoffen bij ons afnemen. We adviseren u over de toepassingmogelijkheden waardoor u het mooiste eindresultaat behaalt.