Vijf jaar garantie

Flowing Art maakt ook bijpassende plinten bij uw polyurethaan gietvloerBij Flowing Art is vijf jaar garantie op onze gietvloeren de standaard. Deze garantie krijgt u op de hechting aan de ondervloer, op de hechting van de onderlinge lagen en op de chemische en technische eigenschappen van onze producten, op basis van normaal gebruik.

Wij voeren al het werk met gespecialiseerd personeel uit. De levering van materialen en de uitvoering van het werk gebeurt na uw schriftelijke akkoord, en naleving van de overeengekomen betalingsvoorwaarden.

 

 

De garantie van écht vakwerk met NOA-Afbouwgarantie

Kwaliteit en service zijn mooie woorden, maar u heeft meer aan zekerheid en garantie. Daarom hanteren wij in onze werkzaamheden de NOA-Afbouwgarantie. Speciaal voor particulieren heeft onze ondernemersvereniging NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond afspraken gemaakt over algemene consumentenvoorwaarden. Hierin zijn de rechten van zowel de consument als het afbouwbedrijf vastgelegd en verdwijnen de kleine lettertjes uit het contract.

Ons keurmerk NOA-Afbouwgarantie staat niet alleen voor de zekerheid van een goed eindresultaat, maar ook voor duidelijkheid: heldere offertes, duidelijke afspraken en probleemoplossend vermogen. Zo mag u van ons verwachten dat wij ons volledig inzetten om uw planning te realiseren en met u meedenken en adviseren waar nodig. Een kwestie van verantwoordelijkheid nemen.

Op de website www.ubentbeteraf.nl vindt u meer informatie over NOA-Afbouwgarantie en de volledige consumentenvoorwaarden met alle garanties.

Flowing Art is lid van de NOA en ontvangt goede beoordelingen bij de 5-sterren specialist