Exclusiviteit en uitstraling

Polyurethaan gietvloer met industrial look (betonlook)De exclusieve gietvloeren van Flowing Art zijn ideaal voor iedereen die een bijzondere en onderscheidende vloer zoekt. Bijvoorbeeld voor particulieren die iets speciaals willen, maar ook voor bedrijven waar uitstraling een belangrijke rol speelt. Denk bijvoorbeeld aan hotels, musea, nachtclubs of grote kantoren.

Kiest u een van onze exclusieve gietvloeren, dan krijgt u een vloer afgestemd op uw individuele wensen. Zo kunt u kiezen voor een vloer met een bijzonder effect, motief of design, maar ook voor een unieke kunstvloer. Daarnaast zijn er ook verschillende opties voor de afwerking, zoals een matte of hoogglans toplaag of een antislip coating.

Omdat onze exclusieve gietvloeren vocht- en krasbestendig zijn, passen ze zowel in uw interieur als exterieur.

Voor al deze vloersystemen geldt: ze kunnen in zowel mat als hoogglans worden afgelakt. Voor woonkamers wordt meestal gekozen voor een matte afwerking, terwijl een hoogglans vloer in een ruimere omgeving voor een spetterend effect kan zorgen.

Assortiment

Een overzicht van de exclusieve gietvloeren van Flowing Art:

Gietvloeren met industrial look
De trend van dit moment: een gietvloer met een industriële uitstraling. Deze vloeren bieden u het comfort van een gietvloer, terwijl ze de uitstraling hebben van een betonvloer (betonlook). De gietvloer is verkrijgbaar in meerdere tinten, van bruin tot grijs. De vloeren worden mat afgewerkt en zijn een aanwinst voor uw woning of bedrijfsruimte!

Parelmoervloeren
Een parelmoervloer heeft een bijzondere uitstraling. Er ligt een mooie, warme gloed over de vloer, die zorgt voor een subtiel effect. Dit effect wordt beïnvloed door de gekozen tint. U kunt kiezen voor een wit parelmoereffect, maar ook voor brons, koper, metallic of aluminium.

Printvloeren
Een printvloer is een gietvloer met daarin een print of foto gegoten. Alles wat u digitaal aanlevert, is te verwerken in uw gietvloer. Op de foto’s ziet u bijvoorbeeld de plattegrond van Pieterburen en een grasprint in een slaapkamer. Deze vloer is ook erg geschikt voor het verwerken van bijvoorbeeld logo’s.

Glittervloeren
Wilt u een vloer met een bijzondere uitstraling die best mag opvallen? Dan is de glittervloer wellicht iets voor u. Door de speciale glitters in de vloer, glanst uw vloer in alle kleuren van de regenboog. Echt een vloer die de show steelt!

Vloeren met 3D-effect
De gietvloer met 3D-effect is relatief nieuw, maar direct al heel populair. Deze gietvloer zorgt voor bijzondere diepte-effecten. Dit maakt de vloer vooral geschikt voor grotere ruimtes, zoals de woonkamer. Hierdoor krijgt de vloer een moderne en eigentijdse uitstraling.

Themavloeren
Bij de themavloer kiest u een bepaald thema uit. U laat Flowing Art bijvoorbeeld strandelementen zoals zand, schelpen en zeesterren in uw badkamervloer en wanden gieten. Door dit unieke design waant u zich weer op het strand tijdens die heerlijke zonvakantie van een paar jaar geleden.