Praktisch en duurzaam

Monokleur gietvloer met bijlpassende plint.De basic gietvloeren van Flowing Art combineren gemak, hygiëne en duurzaamheid. Door de vele voordelen zijn basic gietvloeren ideaal voor een gezin met opgroeiende kinderen of huisdieren. Ook zijn de vloeren erg geschikt voor bedrijven en instellingen waar de vloer intensief wordt gebruikt of waarbij hygiëne van belang is, zoals bijvoorbeeld in verzorgingshuizen en ziekenhuizen.

Voor elke vloer kunnen we ook bijpassende plinten leveren. De plint maken we van hetzelfde materiaal en in elke gewenste hoogte, zodat deze naadloos aansluit bij uw vloer. We brengen dan eerst de plint aan en gieten daarna de gietvloer daar tegenaan. Dat garandeert een strak en naadloos eindresultaat.

Onze basic mono- en duovloeren worden standaard mat afgelakt met onze zelfontwikkelde sealer.


Monokleur gietvloeren

Een monokleur gietvloer bestaat, zoals de naam al zegt, uit één kleur. Aan de hand van een kleurenwaaier kiest u de gewenste kleur uit. Het maakt daarbij niet uit of u voorkeur heeft voor de kleurenwaaier van Sikkens, NCS of voor RAL-kleuren; wij hebben het allemaal in huis. De monokleur gietvloer is dus beschikbaar in elke kleur die u maar wenst!

Erg populair zijn de witte gietvloeren van Flowing Art. Dat is ook niet zo vreemd, want deze vloeren zijn letterlijk witter dan wit in vergelijking met andere gietproducenten. Dat komt omdat wij glasheldere basishars gebruiken, zonder kleur of ondertoon.

Vindt u het lastig om te bepalen welke kleur goed bij uw interieur past? Flowing Art adviseert u graag over de mogelijkheden. U bent bij ons verzekerd van professioneel advies.Duokleur gietvloeren

Bij een duokleur gietvloer van Flowing Art gaat het om de wisselwerking tussen twee kleuren. U kiest zelf voor een subtiel of opvallend kleurverschil.

Als u kiest voor kleuren die dicht bij elkaar liggen, krijgt u een rustige(re) vloer. Kiest u voor kleuren die verder uit elkaar liggen, dan wordt uw gietvloer juist een stukje drukker. Komt u er niet uit met twee kleuren? Tegen een meerprijs kunt u ook drie of vier kleuren combineren.

Vindt u het lastig om te bepalen welke kleur goed bij uw interieur past? Flowing Art adviseert u graag over de mogelijkheden. U bent bij ons verzekerd van professioneel advies.