Wie zijn wij?

Zowel kunst als vakmanschap

De showroom van Flowing Art is gevestigd in HoogerheideDrijvende kracht achter Flowing Art is Jaap Blokhuis. Het ontwikkelen en gieten van vloeren is al dertig jaar zowel kunst als vakmanschap voor hem. Jaap deed alle kennis in de praktijk op. Hij begon als uitzendkracht bij een groot vloerenbedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht, waar hij zich opwerkte tot projectleider. Tijdens zijn werk deed hij veel ervaring op met het leggen van vloeren op cruiseschepen.

Jaap raakte hierbij geïnspireerd en ging naar eigen inzicht materialen combineren. Als een echte uitvinder begon hij thuis aan de keukentafel met het ontwikkelen van producten. Dit ‘experimenteren’ ging zo goed, dat hij in 2000 voor zichzelf begon met het maken en leggen van gietvloeren. Vanaf 2007 ontwerpt Flowing Art ook bijzondere designs, die hun toepassing vinden in zowel gietvloeren, wandpanelen als meubels.

In 2008 verhuisde Flowing Art naar Hoogerheide (regio Bergen op Zoom/Roosendaal), waar het sinds 1 april 2019 is gevestigd in een nieuw pand met showroom.

Marjanne, de vrouw van Jaap, ondersteunt hem bij alle commerciële en administratieve zaken. Samen met hun drie medewerkers zorgen ze ervoor dat Flowing Art niet alleen topproducten, maar ook ware kunstwerken maakt.